رسپي قيمه با سيب زميني سرخ کرده


عطر و بوي قيمه مخصوصا اگه عطر گلاب و زعفرون هم بده ياد آور روزهاي دورهمي فاميل تو قديماست… همچنين روزهاي محرم و نذري هاي خوشمزه اي که اکثرشون قيمه اس. اصلا قيمه ي امام حسين که معروفيت خاصي داره. خلاصه که قيمه براي همه ما ايروني ها نوستالوژيکه و کمتر کسي پيدا ميشه که بگه قيمه دوست ندارم. در اين مطلب کترينگ کيبو سعي ميکنه طرز تهيه يک قيمه ي جا افتاده و خوش عطر و بو رو براتون قرار بده.


طرز تهيه قيمه همراه با سيب زميني


مواد لازم براي تهيه قيمه

















































موادميزان
پيازدو عدد متوسط
گوشت گوسفند300 گرم
رب گوجهچهار قاشق غذاخوري سر صاف
لپهنصف ليوان
چوب دارچيندو تکه
ليمو عماني2 عدد
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوري
گلاب1 قاشق غذاخوري
آب5 ليوان
سيب زميني سرخ شدههر چه بيشتر بهتر

مراحل تهيه قيمه با سيب زميني سرخ کرده


خوب چون کترينگ ما از شب قبل تصميم داشتيم که قيمه با سيب زميني سرخ کرده بار بذاريم براي فردا، از همون موقع لپه ها رو خيس داديم. ولي کلا اگه دو سه ساعت هم لپه رو خيس بديد کافيه. حتي اگه لپه ي مرغوبي تهيه کرده باشين و تازه باشه بدون خيس دادن هم راحت ميپزه.  اگه ميخوايد قميه مجلسي باشه يا براي نذري تهيه ميکنيد بهتره گوشت رو قورمه کنيد در اصطلاح  ريز و مربع مربع برش بزنيد.


تفت دادن پياز و گوشت: براي شروع پياز رو نگيني خرد ميکنيم و در مقداري روغن تفت ميديم. کمي که نرم شد و حالت شيشه اي پيدا کرد گوشت رو با مقداري فلفل سياه به پياز ها اضافه ميکنيم و باز تفت ميديم. لپه ها رو هم تفت ميديم ،اگه از ميزان پخت لپه تون مطمئن هستين ميتونيد با همون گوشت تفتش بديد. اگر نه، بهتره جداگونه با کمي پياز تفت بديد و جدا بپزيدش. 5 ليوان آب رو اضافه ميکنيم و چوب دارچين ها رو هم ميندازيم توش و در ظرف رو ميذاريم تا گوشت و لپه بپزه. روي شعله ي متوسط و در قابلمه معمولي حدود 2 ساعت حداقل براي پخت زمان لازم هست. بعد از اينکه از پخت کامل گوشت و لپه مطمئن شديد، رب رو در مقداري روغن تفت بديد و به خورشت اضافه کنيد.


آشپزخانه صنعتي کيبو در همين مرحله که رب رو اضافه ميکنه، نمک رو هم به همراه ليمو عماني اضافه ميکنيم.


بعد از حدود نيم ساعت تا 45 دقيقه که ليمو عماني ها هم نرم شدن، زعفرون و گلاب رو هم اضافه ميکنيم. کمي هم ترشيش رو تست ميکنيم و اگه کم ترش بود، کمي آبليمو اضافه ميکنيم. بعد از حدود يک ربع خورشت کاملا جا افتاده و آماده اس.


قيمه سيب زميني


نکات مربوط به طعم قيمه و له نشدن لپه و جا افتادن خورشت در کترينگ کيبو



  1. تفت دادن لپه ها باعث ميشه که موقع پخت لپه هاي خورشت وا نره و همچنين توي خورشت پخش بشن و در واقع آب و دون خورشت جدا نشه.

  2. روي حرارت ملايم و آروم آروم اين خورشت رو طبخ کنيد که آبش خشک نشه. اگه عادت داريد با حرارت بالا کار کنيد يه ليوان آب بيشتر بريزيد.

  3. ليمو عماني روغن خورشت رو ميکشه و ممکنه اگه زياد توي خورشت بمونه تلخش کنه. براي جلوگيري از اين مسئله ميتونيد از پرک ليمو عماني استفاده کنيد که خيلي بهتره.

  4. گلاب و زعفرون طعم عالي به قيمه ميده پس پيشنهاد ميکنيم يک بار امتحان کنيد.

  5. يکي از نکته هاي خوشمزه تر شدن قيمه اينه که علاوه بر پيازي که ابتداي کار تفت داديم با گوشت، مقداري پياز داغي که کاملا قهوه اي شده و طعم پياز داغ روي آش رو ميده به قيمه اضافه کنيد (البته با برش هاي کوچيکتر در حد همون نگيني يا حتي رنده شده) طعم پياز داغ قيمه رو خيلي خوشمزه تر ميکنه.


 در آخر هم با سيب زميني سرخ کرده تزيين کنيد و قيمه با سيب زميني سرخ کرده ما اماده است


براي دريافت  رسپي هاي بيشتر مانند : قرمه سبزي انواع چلو کباب ها از جمله جوجه کباب ، کباب کوبيده  ، قيمه نثار و … به قسمت مقالات سايت کترينگ کيبو مراجعه کنيد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کشکول nadigarden سرگردان در هستی حجه السلام محمد حسین بهشتی باغ سپیدار کشتی خیال من مرجع دانلود فایل های آموزشی اموزش قواعد زبان عربی اینجا مردازی است. bia2rap | بیا تو رپ | بزرگ ترین سایت رپ | جدید ترین فول آلبوم های خوانندگان ایرانی