راه حل هاي فوري براي آشپزي


شايد يک آشپز حرفه اي نباشيم اما به راحتي ميتوان با استفاده از برخي ترفندهاي مهم آشپزي را براي خودمان لذت بخش و آسان کرد.


به گزارش آلامتو و به نقل از بدونيم؛ کارهاي عادي هست که هميشه طوري انجام مي دهيم که بار اول آموخته ايم و هيچ وقت به اين فکر نمي کنيم که همين کارها را با استفاده از خلاقيتمان مي توانيم چقدر ساده تر انجام دهيم. درست مانند هر چيز ديگري. کافيست به انجام کارها از زاويه اي ديگر نگاه کنيم.


امروز مي خواهم ترفندهاي آشپزي را به شما آموزش دهم که با انجامشان مي توانيد زندگي را براي خود ساده تر کنيد.


چگونه سوپي که شور شده را نجات دهيم؟



راه هاي زيادي براي انجام اين کار وجود دارد، براي مثال مي توانيد يک توري به همراه مقدار کمي غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهيد و بجوشانيدش. توري نمک اضافي را به خود جذب مي کند. مي توانيد يک حبه قند را با قاشق غذا خوري داخل سوپ فرو ببريد. وقتي قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را برداريد و همين فرآيند را با حبه قندي ديگر تکرار کنيد.


چگونه گوشت را نرم کنيم؟



اگر مي خواهيد استيکي نرم و فوق العاده درست کنيد قبل از پخت گوشت را در سس مايونز بخيسانيد تا نرم شود.


رسپي غذا هاي کيبو ?


بلال



باقي مانده بلال آب پز را مي توانيد در سالاد مورد استفاده قرار دهيد. تنها کافيست با يک چاقو تيز ذرت ها را از رويش جدا کنيد.


چگونه طعم قوي يک غذا را حفظ کنيم؟



قبل از سرو يک غذاي گرم بشقاب را گرم کنيد و قبل از سرو يک غذاي سرد آن را خنک کنيد. با همين ترفند کوچک مي توانيد به حفظ طعم قوي و تازگي غذا کمک کنيد.


چگونه به سادگي زرده تخم مرغ را جدا کنيم؟



به جاي استفاده از وسائل مختلف براي بيرون کشيدن زرده تخم مرغ مي توانيد با يک بطري پلاستيکي ساده اين کار را بکنيد. کافيست ورودي بطري را روي زرده نگه داريد و با کمي فشار به اطراف بطري و سپس رها کردن زرده را از روي سفيده به داخل بطري بکشيد.


شير و پوره سيب زميني



بهتر است شير سرد به پوره سيب زميني اضافه نکنيد. اين کار باعث مي شود پوره خاکستري رنگ شود. اگر شير را بجوشانيد و همانطور داغ به پوره اضافه اش کنيد بهتر است.


حبه هاي يخ خوش طعم



مي توانيد با اضافه کردن ليمو، پرتقال، توت و برگ نعناع به حبه هاي يخ آنها را خوش طعم کنيد. اضافه کردن اين حبه هاي يخ به نوشيدني ها هم ظاهري زيبا ايجاد مي کند و هم طعم اضافه مي کند.


 


اگر نان در حال بيات شدن بود



به غير از ساندويچ راه هاي زيادي براي غذا درست کردن با نان وجود دارد. يکي از آنها نان پنيري است که غذايي فوق العاده خوشمزه را مي توانيد به اين روش درست کنيد.


نگهداري از سبزيجات



براي نگهداري طولاني تر از سبزيجات براي مثال کرفس و بروکلي آنها را در فويل بپيچيد.


تازه کردن غذاهاي پخته شده



براي اينکه به پيتزاي سرد طعم و بويي تازه بدهيد، مي توانيد به جاي مايکروفر در يک ماهي تابه گرمش کنيد.


چگونه برش با چاقو را ساده تر کنيم؟



براي اينکه مطمئن شويد چاقو هنگام بريدن از دستتان ليز نمي خورد، چند کش پلاستيکي را در چند نقطه دسته پاقو بپيچيد.


جايگزين مايونز



اگر مايونزتان تمام شده بود اما در يخچال خامه ترش داشتيد مي توانيد با کمک آن به سادگي يک سس شبيه به مايونز درست کنيد: تنها کافيست خامه ترش را با زرده تخم مرغ آب پز شده ترکيب کنيد و يک قاشق سس خردل نيز به آن اضافه کنيد.


طرز تهيه غذاها در کيبو?


اگر پياز خرد شده پلاسيد



پياز خرد شده را اگر داخل يک ظرف نمک زده شده قرار دهيد تازه مي ماند. حتي مي توانيد به آن کمي روغن گياهي بزنيد و داخل يک ظرف دربسته نگهداري اش کنيد.


از بين بردن بوي ظروف



اگر ظرف هايتان بوي ماهي يا پياز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سرکه بشوييد بويشان از بين مي رود.


قهوه در جذوه ( نوعي قهوه جوش براي درست کردن قهوه ترک )



براي اينکه خرده هاي قهوه در انتهاي جذوه بمانند يک قاشق چاي خوري آب سرد به آن اضافه کنيد و نيم دقيقه صبر کنيد. سپس قهوه را داخل فنجان بريزيد.


نان را تازه نگه داريد



اگر يک قطعه سيب داخل جاي نگه داري نان ها قرار دهيد آنها را تازه تر نگه مي دارد.


سيب زميني ترد



سيب زميني سرخ کرده را اگر ابتدا با دستمال کاغذي خشک کنيد و يا مدتي داخل مايکروفر قرار دهيد و سپس سرخ کنيد خوش طعم و ترد مي شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهید اصغر اشرفی Scott پایگاه تخصصی روشنایی لیلی ادامه دارد... Novel.saima Bobby