تشکل صنفي جهاني کيترينگ



امروزه تهيه کنندگان خوراک هاي کترينگ در تمام دنيا، در درون يک تشکل صنفي به نام IFCA ( که برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. اين انجمن در سال 1980 ميلادي در انگلستان تشکيل شده است و از سال 2005 ميلادي کيترينگ هاي قطاري و کيترينگ هاي کشتيراني نيز به آن ملحق شدند. در سال هاي اخيرتهيه کنندگان غذا براي سمينارها، اردوها وتورهاي گردشي و بازديد هاي علمي نيز به سيستم تهيه و توزيع غذاي کترينگي تمايل نشان داده اند و مورد استقبال نيز واقع شده است.


 


 


کيترينگ چيست؟


بخش آشپزخانه کيترينگ که در آن غذاهاي همه وعده هاي غذايي بسته به نياز مجموعه هدف تهيه مي شود، با تجهيزات آشپزخانه صنعتي براي تهيه غذا و نوشيدني بصورت عمده فعال است.همچنين در آشپزخانه هاي صنعتي همه محصولات و مواد اوليه آشپزي با استانداردهاي صنعت غذا چک مي شوند که بخشي از فرآيند آشپزي صنعتي به حساب مي آيد.


 


تهيه غذا


 


 


روابط عمومي به بياني ساده و کلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يک مجموعه تعريف مي شود.خوراکيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود که روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امکانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراکيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلکه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان کشورها دارد.


 


در آشپزخانه کيبو استفاده از خوراکيهاي بومي در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوکباب، چلو خوشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي و ) است و اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يکديگر بشمار آيد.


 


کنرينگ و آشپزي ايراني


آشپزي به معناي يک هنر ظريف، به معناي شيوه پخت و پزي که فرانسويان آن را آشپزي عالي مي نامند، در بيشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانه هاي اشراف پرورانده شده و سپس در لايه هاي پايين تر جامعه گسترش يافته است. در عصر ما رستوران ها و هتل هاي بزرگ و گران جاي آن دربارها و خانه ها را گرفته اند؛ ولي گسترش آشپزي عالي در خانه هاي مردم عادي هميشه حدي دارد و تفاوت ميان آشپزي عالي و آشپزي عادي کمابيش سر جاي خود باقي مي ماند. اين تفاوت تنها در گراني و ارزاني يا زيادي و کمي مواد غذايي نيست، بلکه در شيوه پخت هم هست. ما در تهيه غذاي ونک همه ي غذاها را بر اساس شاخصه هايي همچون نوع مصرف، روش پخت وپز، گوناگوني مواد اوليه مورد استفاده يا منطقه اي که آن غذا (پزا) رايج و شناخته شده است؛ تقسيم بندي ميکنيم. از مهم ترين غذاهاي ايراني مي توان به آبگوشت، قورمه سبزي و کباب هاي ايراني و اشاره کرد.


 


8 ريزه کاري مهم در آشپزي


براي اين که سفيده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
آشپزي خوب و موفق ريزه کاري هاي زيادي دارد. تهيه غذا ونک در اين مطلب به بعضي از نکات مهم آشپزي اشاره مي کند:


 



  1. اگر مرغ، گوشت و ماهي را که در حال سرخ شدن است قبل از پايان زمان سرخ برگردانيد، اين امر باعث از هم پاشيدن گوشت مي شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.

  2. براي اين که سبزيجات يا گوشت به خوبي سرخ شود، از قابلمه يا ماهيتابه با اندازه مناسب استفاده کنيد.

  3. اگر ماده غذايي مانند گوشت که بايد روي شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.

  4. براي حفظ تردي سالاد و سبزيجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنيد، سپس روغن يا سس را به آن اضافه کنيد.

  5. آشپزهاي ماهر، در زمينه نحوه افزودن نمک به مواد غذايي دقت زيادي مي کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث مي شود گوشت مقدار کمي از مواد را به خود جذب کند و با دور ريختن آب، تمامي نمک و ادويه نيز دور ريخته مي شود و مرغ بي مزه مي شود. بنابراين کمي نمک به مواد اضافه کنيد و بقيه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنيد. اگر هم از خرده نان استفاده مي کنيد، ابتدا روي مرغ نمک بريزيد، سپس در خرده نان بغلتانيد.

  6. براي اين که سفيده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.

  7. براي افزودن کشمش، گيلاس، آلبالو و . به کيک، آن را در کمي آرد که براي تهيه کيک اندازه گيري کرده ايد، بغلتانيد سپس به مواد اضافه کنيد تا ته نشين نشود.

  8. براي کاهش ميزان اسيديته در سس هاي حاوي گوجه فرنگي کمي شکر به آن اضافه کنيد تا طعم آن خنثي شود.


کترينگ


 


راز هاي آشپزي سرآشپز کترينگ کيبو




  • رب انار + مرغ




پس از اينکه تکه هاي مرغ را با آب و کمي نمک پختيد، 2 قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ شده و يک قاشق چاي خوري زعفران دم کرده کمي تفت بدهيد و روي مرغ ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تکه هاي مرغ طعم دار شده به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.


 



  • قهوه + استيک


اگر قصد درست کردن استيک يا حتي گوشت تنوري داريد، مي توانيد از پودر قهوه نيم کوب براي طعم دادن به گوشت استفاده کنيد. ترکيب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه اي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين ترکيب براي طعم دار کردن گوشت هاي استيک و کبابي است.


 



  • مايونز + جوجه کباب


کترينگ کيبو با اضافه کردن يک قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه کباب مي تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر کند و هم بافت آن را نرم تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، کمي سس مايونز قبل از پخت تکه هاي گوشت به آن اضافه کنيد.


 



  • آب ليمو + ماکاروني


خيلي ها به آب در حال جوش ماکاروني، کمي نمک اضافه مي کنند. اين بار به جاي اين کار يک قاشق غذاخوري آب ليموي تازه را به آب ماکاروني اضافه کنيد و هنگام سرو ماکاروني هم کمي آويشن يا پودر ريحان خشک روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را کاهش مي دهيد و هم طعم جديدي را در ماکاروني تجربه خواهيد کرد.


 


معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي توانيد با افزودن کمي روغن کنجد و سرکه بااميک به سبزي هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن ها بدهيد


 



  • آب سيب + کتلت


اگر مي خواهيد طعم کتلت شما با تمام کتلت هاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن کمک بگيريد. افزودن کمي نان خشک خردشده به مواد اوليه کتلت مي تواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف کند.


 



  • برنج + شامي


اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشته تان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما مي توانيد يک ليوان برنج پخته را خوب بکوبيد و با کمي گوشت چرخ کرده و پياز رنده شده آن را مخلوط کنيد و پس از افزودن ادويه و سبزي هاي معطر، يک شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.


 



  • پنير پيتزا + فيله سوخاري


معمولاً بچه ها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ کبابي دارند. شما مي توانيد براي بالا بردن کالري و بهبود طعم گوشت هاي سوخاري از کمي پنير پيتزاي رنده شده و آب ليموي تازه استفاده کنيد.


 



  • خامه + سوپ سفيد


اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا مي خواهيد مهماني برگزار کنيد، حتماً به سوپ هاي سفيد خود کمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپ هاي سفيد عطري دل پذير و طعمي به ياد ماندني به آن مي دهد.


 


کيترينگ


 



  • پنير صبحانه + ماکاروني


وقتي ماکاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، کمي پنير صبحانه روي آن رنده کنيد. مطمئن باشيد با اين کار يک رشته ماکاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.


 



  • پنير خامه اي + تخم مرغ


2 تخم مرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس 2 قاشق غذاخوري کره را با يک چهارم فنجان پنير خامه اي و کمي نمک مخلوط کنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و کره کاملاً آب شدند، تخم مرغ ها را به ظرفتان اضافه کنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يکديگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم مرغ ها ببنديد. بعد از حدود 5 دقيقه يک املت فوق العاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. پيشنهاد آشپزخانه صنعتي کيبو ، افزودن کمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزه ترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد کرد.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه هنری سخن راهبند آریاز دوره آموزشی جامع رنگ شناسی و کارگاه ساخت رنگ در گرگان alireza hoseinpour سامانه گردشگری بیاسفر سما دانلود کلرزن مایع-کلریناتور وبلاگ شخصی احمدرضا غزنوی قالب های فارسی وردپرس 3 طراحی وب سایت طراحی سایت