دستور پخت انواع غذاهاي کترينگ کيبو


قورمه سبزي يکي از خورش هاي اصيل ايراني است که طرفداران زيادي دارد غالبا در هر خانه اي بار گذاشته شود عطر و بوي وسوسه انگيز آن کل محل را در برمي گيرد. اما سوال اين است که چرا گاهي عطر و طعم قورمه سبزي بهتر مي شود؟ در پاسخ بايد گفت که علاوه بر روش پخت، نسبت سبزي قورمه سبزي نيز در خوشمزگي آن تاثير به سزايي دارد. قورمه سبزي يکي از خورش هاي سبز است که يک پاي ثابت آن را سبزي هاي تره، جعفري، گشنيز، شنبليله و اسفناج تشکيل مي دهد و چاشني آن معمولا ليمو عماني درسته يا پودر شده است، ولي گاهي به آن آب نارنج، آب غوره يا رب انار هم اضافه مي کنند. نسبت سبزي قورمه سبزي در شهر هاي مختلف، فرق مي کند وکترينگ کيبو در اين مطلب قصد دارد نسبت سبزي قورمه سبزي در چند منطقه مختلف ايران را مرور کند:


 



نسبت سبزي قورمه سبزي در تهران



در تهران سبزي قورمه سبزي متشکل از تره و جعفري به نسبت برابر؛ به اضافه مقدار کمي شنبليله است.


 


 

















تره500 گرم
جعفري500 گرم
شنبليله100 گرم





نسبت سبزي قورمه سبزي درفارس و خوزستان



سبزي قورمه سبزي در فارس و خوزستان ترکيبي از تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج يا برگ چغندر (يا هر دو به يک اندازه)، شنبليله و سير سبز است. مقدار شويد، شنبليله و سير سبز حدود يک چهارم؛ و مقدار گشنيز و اسفناج يک دوم تره و جعفري است.


 

































تره400 گرم
جعفري400 گرم
گشنيز200 گرم
شويد100 گرم
اسفناج يا برگ چغندر200 گرم
شنبليله100 گرم
سير سبز100 گرم







نسبت سبزي قورمه سبزي در آذربايجان

سبزي قورمه سبزي در آذربايجان مرکب از تره، جعفري، گشنيز به نسبت يک، يک چهارم و يک پنجم به ترتيب است. چند برگ اسفناج يا برگ چغندر و ترخون نيز بسته به فصل اضافه مي شود.
























تره1 کيلوگرم
جعفري250 گرم
گشنيز200 گرم
اسفناج يا برگ چغندرچند برگ
ترخونچند برگ



 


 


 


نسبت سبزي قورمه سبزي به سبک کترينگ کيبو


 


کترينگ


 



بهترين نسبت قورمه سبزي عبارت است از: تره، جعفري، گشنيز، اسفناج و شنبليله به نسبت يک و يک دوم و يک پنجم و يک دهم و يک دهم است.


 

























تره1 کيلوگرم
جعفري500 گرم
گشنيز200 گرم
شنبليله100 گرم
اسفناج100 گرم

 


 


 


 


 



طرز تهيه قورمه سبزي به سبک کترينگ ميرداماد


 









































گوشت خرد شده با قلم500 گرم
پياز بزرگ ريز خرد شده1 عدد
سبزي ريز خرد شده500 گرم
لوبيا چيتي يا قرمز خيس خورده1/2 پيمانه
ليمو عماني5-6 عدد
پودر شنبليله خشک1 قاشق مرباخوري
نمکبه ميزان لازم
روغنبه ميزان لازم
زردچوبه و فلفل سياهبه ميزان لازم

 


 


 


 


 


 


 



مواد ذکر شده براي تهيه خورش قرمه سبزي براي چهار تا شش نفر کافيست.


 


دستور تهيه قرمه سبزي کترينگ گاندي


 



  • 3-2 قاشق روغن در قابلمه روي حرارت ملايم داغ کنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا سبک شود.

  • گوشت را به پياز اضافه کرده و 12-10 دقيقه تفت دهيد تا سرخ شود. سپس زردچوبه، فلفل، پودر شنبليله را اضافه کنيد و دو سه دقيقه تفت دهيد.

  • لوبيا را با 6 پيمانه آب به قابلمه اضافه کنيد. وقتي محتويات قابلمه به جوش آمد حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببنديد.

  • اجازه دهيد گوشت و لوبيا حدود 3 ساعت بپزند و در پايان ساعت دوم پخت، ليمو عماني و نمک را اضافه کنيد.

  • 6-5 قاشق روغن در تابه روي حرارت ملايم داغ کنيد و حدود 25-20 دقيقه سبزي قورمه سبزي را در آن تفت دهيد تا آب سبزي کشيده شود و روغن آن رنگ سبز بگيرد.

  • سبزي را در پايان ساعت اول پخت، روي گوشت بريزيد و زير و رو کنيد.

  • حرارت را کم کرده و درب قابلمه را نيمه باز بگذاريد. براي اينکه قورمه سبزي به روغن بنشيند در اواخر پخت چند تکه يخ به خورش اضافه کنيد.


قرمه سبزي را با برنج و سالاد شيرازي سرو کنيد.


 



چند نکته مهم براي پخت قرمه سبزي جا افتاده در کترينگ جردن :


 


 



  • در قديم از لوبيا چشم بلبلي در قورمه سبزي استفاده مي شد. از آنجا که اين نوع لوبيا زودپزتر است، لوبيا را در پايان ساعت اول پخت اضافه کنيد يا جداگانه پخته و اضافه کنيد.

  • اضافه کردن آب قلم به قورمه سبزي طعم بي نظيري به آن مي دهد.

  • مقدار شنبليله بايد کمتر از باقي سبزي ها باشد، زيرا شنبليله باعث تلخ شدن خورش مي شود.

  • افزودن برگ کرفس خشک در بهتر شدن عطر و بوي قورمه سبزي تاثير به سزايي دارد.

  • ليمو عماني قورمه سبزي را معمولا از نوع سياه انتخاب مي کنند، تا با رنگ تيره خورش تناسب داشته باشد.


" اگر در شهري که شما زندگي مي کنيد براي تهيه قرمه سبزي از نوع يا نسبت سبزي متفاوتي استفاده مي شود، آن را در بخش ارسال نظر با تهيه غذا کيبو در ميان بگذاريد. "

 



 


طرز تهيه کباب تابه اي به سبک کترينگ کيبو


کباب تابه اي يا کباب ديگي يکي از انواع کباب هاي ايراني است حالا تهيه غذا ونک دستور پخت کباب ديگي رو به شما آمزش ميدهد


 


 


مواد لازم براي4 نفر


 





































گوشت چرخ کرده400 گرم
پياز2 عدد
گوجه فرنگي4 عدد
رب گوجه فرنگي2 قاشق غذاخوري
زردچوبهبه اندازه کافي
فلفل سياهبه اندازه کافي
نمکبه اندازه کافي
روغن مايعبه اندازه کافي

 


 


 


 


 


 



مراحل آماده سازي کباب تابه ب سبک تهيه غذا کيبو


 



  • ابتدا يک کاسه جا دار انتخاب مي کنيم و گوشت چرخ کرده را داخل کاسه مي ريزيم. در مرحله بعد پياز را به صورت جداگانه در يک ظرف ديگر با رنده ريز رنده مي کنيم و پس از اينکه آبش را گرفتيم به گوشت چرخ کرده اضافه مي کنيم.


 


تهيه غذا


 



  • مواد را به خوبي ورز مي دهيم ، تا يکدست و منسجم شوند. مايه کباب را بايد مانند کباب کوبيده خوب ورز دهيم تا در پايان کباب بهتري داشته باشيم. يک تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و در حدي که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه مي ريزيم.


 



  • مايه کباب را با دست درون تابه مي ريزيم و به صورت يکسان با فشار کف دست تخت مي کنيم. حرارت زير تابه بايد ملايم باشد. درب تابه را مي گذاريم و اجازه مي دهيم آب موجود در گوشت تبخير شود سپس مقداري روغن به تابه اضافه مي کنيم.


 



  • اجازه مي دهيم گوشت کمي خودش را بگيرد سپس آنرا به صورت طولي مانند کباب کوبيده برش مي زنيم. حرارت زير تابه را ملايم تر مي کنيم و به سراغ تهيه سس مي رويم. براي تهيه سس رب گوجه فرنگي و نصف ليوان آب را داخل يک تابه کوچک مي ريزيم.


 



  • سپس مقداري زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم مقداري از آب موجود در تابه تبخير شود و سس غلظت کافي را به دست بياورد. پس از اينکه سس آماده شد ، کباب ها را بر مي گردانيم تا سمت ديگر کباب ها هم سرخ شود.


 



  • سپس سس را روي کباب ها مي ريزيم. در اين مرحله گوجه فرنگي ها را از وسط نصف مي کنيم و درون تابه قرار مي دهيم تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگي ها نيز هم کاملا نرم شوند. پس از اينکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان يا برنج سرو مي کنيم.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jimmie آج darman Ron گل شقایق alibakaie افراکایا پوشاک ترکیه شیک و پیک باربری در گیشا امداد خودرو تهران