انواع روش هاي مزه دار کردن سبزيجات


نکته‌اي که کترينگ ونک با يک نگاه کلي به آشپزي ايراني انداخنه است ، روشن مي‌شود، که هر کدام از غذاهاي اصلي ايراني الگويي است که بواسطه قرن‌ها تجربه بدست آمده است و مي‌توان آن را با مواد گوناگون پر کرد. براي ديدن اين حقيقت کافي است به انواع پلو و خورش و آبگوشت و اشکنه و کوکوي ايراني نگاهي بيندازيم :


در همه اين موارد مي‌توان گفت که امکان تنوع بي پايان است، در حالي که هويت غذا (چه آبگوشت باشد چه خورش) سر جاي خود باقي مي‌ماند. بنابر اين خورش، آبگوشت يا اشکنه‌ي ايراني يک خوراک معين نيست، بلکه يک الگويي است براي درست کردن غذاهاي بيشماري که مي‌تواند با هر فصل از سال يا هر منطقه‌اي از کشور، يا با ذوق و توانايي هر پزنده و خورنده‌اي جور در بيايد. اين کيفيتي است که آشپزي ايراني را بطور کلي از آشپزي ساير ملل ممتاز مي‌کند


تعيين کننده اصلي کيفيت خدمات و غذاهاي کترينگ شرکتي و همچنين  تهيه غذاي مجالس ميزان رضايت مشتريان شما از آنها، نيروي انساني و افراد فعال در کترينگ ميباشد. تفاوت هاي بسيار زيادي بين آشپز يک کترينگ با آشپز يک رستوران وجود دارد چراکه با توجه به حجم غذاي توليد شده در کترينگ، آشپزي که استخدام مي کنيد بايد حتماً آموزش هاي لازم در خصوص آشپزي صنعتي را ديده و تجربه کار در يک آشپزخانه صنعتي را داشته باشد.


طعم اصيل غذا در کترينگ ميرداماد


وقتي حرف از غذاي ايراني مي شود کمتر کسي است که بگويد از اين غذاها خوشش نيامده است. اکثر گردشگراني که به ايران مي آيند عاشق غذاهاي ايراني مانند کباب و قرمه سبزي مي شوند. اما ايراني هايي که قبل تر ها معمولا کمتر چنين حسي به غذاهاي خارجي داشتند چرا امروزه به سمت غذاهاي خارجي مانند پيتزا و لازنيا و غذاهاي چيني و … کشيده مي شوند؟  به نظر شما علت اين امر چيست؟ براي اينکه در مورد غذاهاي ايراني بيشتر بدانيم، با تهيه غذا گاندي و اين مقاله همراه باشيد.
شايد يکي از اصلي ترين دلايل جوان ها براي روي آوردن به غذاهاي خارجي و به خصوص فست فود ها که ضرر فراواني براي آن ها دارد؛ تکراري بودن برنامه غذايي در خانه ها باشد.  جوان ها سعي مي کنند در ماه چند باري به کترينگ ها، رستوران ها و فست فود ها  سر بزنند و از روي منو غذاهاي خارجي را انتخاب کنند و يا از روي دستور العمل کتاب آشپزي اين غذا ها را خود در خانه بپزند. اگر چه بعضي از اين غذا ها واقعا خوشمزه است و همه را تحريک مي کند گاهي به سراغشان بروند.


توصيه براي خوش‌طعم کردن سبزي‌ها



  1.  بهتر است برخي از سبزي‌ها مانند هويج، گل‌کلم، پياز و گوجه‌فرنگي را اصلاً نپزيد. چون اين سبزي‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما مي‌توانيد آن‌ها را قطعه‌قطعه و با کمي آب‌ليمو طعم دار کنيد و کنار ظرف غذايتان بچينيد. اگر سفت و سختي هويج براي شما يا کودکتان قابل تحمل نيست، مي‌توانيد آن را رنده کنيد تا خوردنش آسان‌تر شود.

  2. هيچ طعم‌دهنده‌اي مانند پودر سير، فلفل سياه و مقدار بسيار کمي نمک نمي‌تواند سبزي‌هاي شما را خوش‌طعم کند. افزودن کمي کره، روغن زيتون يا روغن کنجد به سبزي‌هاي پخته هم مي‌تواند طعم فوق‌العاده‌اي به آن‌ها ببخشد.

  3.  هرگز به سبزي‌هايي که قرار است پخته شوند، آب‌ليمو يا سرکه اضافه نکنيد. اين کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها مي‌شود. شما مي‌توانيد آب‌ليمو و سرکه را بعد از پخت به سبزي‌ها اضافه کنيد.براي اينکه ويتامين‌ها، شکل و بافت سبزي‌ها از دست نروند و بي‌طعم نشوند، بهتر است به جاي آب پز کردن يا جوشاندن آن‌ها، از روش بخارپز استفاده کنيد.حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزيد تا طعم بهتري پيدا کنند. براي پختن هر يک عدد مرغ کامل، يک ليوان آب کافي است. و شما با افزودن آب بيشتر، فقط طعم مرغ را از بين خواهيد برد.


تهيه غذا جردن



  1.  ذرت، نخودفرنگي، باقلا و لوبيا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنيد تا پوست رويي آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتي پيدا نکنند. در ضمن، افزودن کمي کره، نمک و آويشن مي‌تواند طعم اين سبزي‌ها را بسيار مطلوب‌تر کند.

  2.  اضافه کردن کمي نمک، گردوي آسياب شده، کره و پونه خشک به سيب‌زميني پخته‌شده، طعم فوق‌العاده جديدي را به اين خوراکي مفيد مي‌دهد.

  3.  پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلي با آب مرغ يا آب گوشت باعث خوش‌طعم شدن اين سبزي‌ها مي‌شود. البته به شرطي که زياد حرارت نبينند و بعد از پخت هم کمي سرکه بااميک به آن‌ها اضافه شود!


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

流光飛逝 سراج رایانه ................خاکنوشتـ .......... ـه................ Kelton دلنوشته های من پاتوق جامع وبگردي بهرويان کتاب آفرینش در دعای عرفه بیتا رایانه