تهيه غذا مجالس 



به طور کلي کترينگ يک واژه انگليسي است که به معني تهيه غذا و عرضه انواع غذا و نوشيدني براي مکان هاي خاص است. بدين معنا که غذا و نوشيدني ها در محلي مشخص درست شده و سپس براي مکان هاي مختلفي سرو مي شوند. از انواع کترينگ هاي غذا مي توان به کترينگ هواپيمايي، کترينگ بيمارستاني، کترينگ قطار، کترينگ هتل، کترينگ رستوراني و حتي کترينگ غذاي رژيمي اشاره کرد. هر کدام از کترينگ ها، با توجه به نياز کاربران، شرايط خاص خودشان را دارند؛ بدين معنا که با توجه به مکان مورد نظر براي سرو غذا و نوشيدني، مواد اوليه، دورچين و نوع نوشيدني ها انتخاب مي شوند. 


تهيه غذاي سازماني


در تهيه غذا از شرکت ها و سازمان ها بايد به نکاتي توجه کرد. قدم نخست براي انجام اين کار پيدا کردن مکان مناسب براي تهيه غذا مي باشد. امروزه تهيه غذاي مناسب براي کارکنان شرکت ها، به يکي از مشکلات بزرگ تبديل شده است زيرا مراکز تهيه غذا بعد از مدتي کيفيت غذاي خود را به شدت کاهش مي دهند.


براي تهيه غذا در آشپزخانه صنعتي  بايد يه مکان مناسب با فضاي کافي در نظر داشت. اگر مکان مناسبي براي تهيه غذا نداريد، مي توانيد مکان مناسبي را رهن يا اجاره نماييد. در رهن يا اجاره بايد دقت کرد مکان مورد نظر، فضاي کافي براي تهيه غذا و بسته بندي آنها داشته باشد. مبلغ مورد نياز براي اجاره آشپزخانه با توجه به موقعيت، امکانات و ابعاد آن مي تواند متفاوت باشد. قدم دوم براي راه اندازي غذاي آماده، تهيه وسايل لازم براي پختن و آماده کردن غذاي هاي آماده مي باشد. از وسايل مورد نياز براي راه اندازي آشپزخانه مي توان به يخچال، گاز، فر، قابلمه، ديگ بزرگ، ملاقه و کفگير، انواع چاقو و سيخ کباب پزي اشاره کرد.


آشپزي مجالس


در خريد اين وسايل بايد دقت کافي به خرج داد تا بتوانيد اجناسي با کيفيت مناسب خريداري نماييد. در خريد اين وسايل از خريد وسايل تقلبي با قيمت ارزان جلوگيري کنيد زيرا اين وسايل کيفيت مناسبي ندارند.


تعيين کننده اصلي کيفيت خدمات و غذاهاي کترينگ شرکتي و همچنين ميزان رضايت مشتريان شما از آنها، نيروي انساني و افراد فعال در کترينگ ميباشد. تفاوت هاي بسيار زيادي بين آشپز يک کترينگ با آشپز يک رستوران وجود دارد چراکه با توجه به حجم غذاي توليد شده در کترينگ، آشپزي که استخدام مي کنيد بايد حتماً آموزش هاي لازم در خصوص آشپزي صنعتي را ديده و تجربه کار در يک آشپزخانه صنعتي را داشته باشد.


نيروي متخصص کترينگ 


<!--{cke_protected}{C}%3C!%2D%2Dtd%20%7Bborder%3A%201px%20solid%20%23ccc%3B%7Dbr%20%7B">آشپزي شرکت ها داراي مراحل مختلفي از جمله مصاحبه، آزمون گزينشي، آموزش و… ميباشد. روال استخدام پرسنل کترينگ لازمه دقت بالايي بوده و تعيين کننده سرنوشت کسب و کار خواهد بود. استخدام پرسنل کترينگ با توجه به اينکه از ابتداي کار داراي هزينه هايي جهت استخدام و بعد از آن داراي هزينه هاي ثابت ماهانه در خصوص حقوق و دستمزد آنها ميباشد، نيازمند افرادي خبره و مشاوراني با تجربه در اين زمينه خواهد بود. 


 


کترينگ


منو غذا کترينگ 


براي تهيه منوي مناسب، بايد سليقه مشتريان را در نظر گرفت. منوي غذاي شما با توجه به نوع غذاي شرکتي آن را تامين مي کنيد، مي تواند متفاوت باشد. براي زيبا شدن منو، عکس غذاها به همراه نام و قيمت را در منو درج نماييد. شما مي توانيد دو منو به صورت زوج و فرد داشته باشيد. يعني روزهاي زوج و فرد غذاهاي متفاوتي را به مشتريان ارائه نماييد. دقت کنيد که بايد نام انواع  پيش غذا ، سالادها و نوشيدني هاي موجود را نيز در منوي خود قيد کنيد


تهيه غذا


روابط عمومي به بياني ساده و کلي برقراري ارتباط هدفمند به موقع، موثر ودوسويه ميان درون و برون از يک مجموعه تعريف مي شود.خوراکيهاي درون پروازي در همين راستا، مجموعه اي بشمار مي رود که روابط عمومي هرخط هوايي بايد درچهارچوب فعاليت هاي بازار افزايي خود به آن توجه نشان داده وبه بهره برداري از امکانات بالقوه بسيار گسترده اي بپردازد. در همين زمينه روابط عمومي فوق تخصصي حوزه خوراکيهاي درون پروازي قادر است ايفاگر نقش موثري نه تنها در عرصه دادوستد اقتصادي بلکه در حوزه ارتباطات فرهنگي ميان کشورها دارد.


در آشپزخانه کيبو استفاده از خوراکيهاي بومي در منوي پذيرايي (بعنوان مثال در مورد ايران غذاهاي سنتي نظير چلوکباب، چلو خوشت هاي مختلف، شربت هاي تهيه شده از عرقيجات گياهي و …) است و اطلاع رساني محلي در مورد آنها مي تواند ابزار موثري براي شناساندن فرهنگ اصيل به يکديگر بشمار آيد.


طعم اصيل غذا در کترينگ ميرداماد


وقتي حرف از غذاي ايراني مي شود کمتر کسي است که بگويد از اين غذاها خوشش نيامده است. اکثر گردشگراني که به ايران مي آيند عاشق غذاهاي ايراني مانند کباب و قرمه سبزي مي شوند. اما ايراني هايي که قبل تر ها معمولا کمتر چنين حسي به غذاهاي خارجي داشتند چرا امروزه به سمت غذاهاي خارجي مانند پيتزا و لازنيا و غذاهاي چيني و … کشيده مي شوند؟  به نظر شما علت اين امر چيست؟ براي اينکه در مورد غذاهاي ايراني بيشتر بدانيم، با تهيه غذا گاندي و اين مقاله همراه باشيد.



شايد يکي از اصلي ترين دلايل جوان ها براي روي آوردن به غذاهاي خارجي و به خصوص فست فود ها که ضرر فراواني براي آن ها دارد؛ تکراري بودن برنامه غذايي در خانه ها باشد.  جوان ها سعي مي کنند در ماه چند باري به کترينگ ها، رستوران ها و فست فود ها  سر بزنند و از روي منو غذاهاي خارجي را انتخاب کنند و يا از روي دستور العمل کتاب آشپزي اين غذا ها را خود در خانه بپزند. اگر چه بعضي از اين غذا ها واقعا خوشمزه است و همه را تحريک مي کند گاهي به سراغشان بروند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kimberly Zapiroos Jennifer کاتر آسفالت بر | ماله پروانه ای | مستر سئویاب روزهای زندگی سنگ گرانيت|سنگ ساختماني|سنگ ساختماني اصفهان فروشگاه لوازم خانگی مرزلند زندگی برتر Andy