دستور پخت قرمه سبزي


در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه قرمه سبزي را به شما عزيزان آموزش دهيم:
قرمه سبزي از غذاهاي اصيل ايراني است که از جايگاه ويژه اي در بين مردم برخوردار است.يکي از گزينه هاي مناسب براي مهماني ها ، غذاي روزانه ، سفارش از رستوران و کترينگ قرمه سبزي مي باشد.


خورش قورمه سبزي غذاي اصيل ايراني


به جرات ميتوان گفت که اکثر مردم ايران قرمه سبزي را دوست دارند، طرز پخت و رسپي قرمه سبزي بسيار است و از هر کسي که سوال کنيد شيوه ي خاص خودش را دارد، سليقه ي شخصي و خانوادگي در نوع تهيه قرمه سبزي تاثير گذار است. اگر شما هم تجربه ي خوردن قرمه سبزي از رستوران ها و دستپخت هاي مختلف را داشته باشيد متوجه اين موضوع شده باشيد.براي دوستاني که به تازگي شروع به آشپزي کرده اند و يا به دنبال اين هستند که قرمه سبزي خوش مزه به سبک رستوران ها درست کنند ميتوانند با آموزش دستور پخت تهيه غذا کيبو شروع کنند:


خورشت قرمه سبزي


 


موارد لازم براي چهار نفر:

























يک کيلوگرم پاک نشده، شامل: تره 400 گرم، جعفري 350 گرم، اسفناج 200 گرم، و شنبليله 50 گرمسبزي قرمه
300 گرم (اگه بخوايد ميتونيد از گوشت با استخوان به مقدار بيشتر استفاده کنيد.)گوشت گوسفندي
1 عدد متوسطپياز
نصف پيمانهلوبيا قرمز يا لوبيا چيتي
1 قاشق غذاخوريپره ليمو عماني

لوبيا
با وجود اينکه اصالت قرمه سبزي به استفاده از لوبياي قرمز است اما در برخي از مناطق کشور از گذشته از لوبيا چيتي براي پخت قرمه سبزي استفاده ميشود . گاهي اوقات که فراموش کرده باشيد از قبل لوبيا را خيس کنيد ميتوانيد از لوبيا چشم بلبلي نيز براي اين کار استفاده کنيد. حدودا از يک شب قبل است بهتر است لوبيا را خيس کنيد تا نفخ آن گرفته شود بهتر است داخل آب آن يک تکه خيار بگذاريد و روز بعد چندين بار آب آن را تعويض کنيد و سپس درون قابلمه به صورت جدا گانه بپزيد ، توجه داشته باشيد که لوبيا را به اندازه اي نپزيد که له شود.


سبزي
در سبزي قرمه سبزي تره و جعفري دو آيتم اصلي است . شنبليله طعم بسيار خوبي به قرمه سبزي مي دهد ولي توجه داشته باشيد که اگر بيشتر از ميزان ذکر شده از شنبليله استفاده کنيد باعث تندي غذا مي شود . از اسفناج براي لعاب دادن بيشتر قرمه سبزي استفاده مي شود ، البته که اسفناج به صورت کاملا سليقه اي است و بسياري از افراد از سبزي اسفناج داخل قرمه سبزي استفاده نميکنند. در بعضي از جاها از سبزي گشنيز نيز استفاده ميکنند ، در صورتي که تمايل داريد داخل قرمه سبزي از گشنيز استفاده کنيد حداکر به ميزان 200 گرم اضافه کنيد تا غذايتان طعم و بوي آش به خود نگيرد.
يکي از نکات مهمي که يک قرمه سبزي جا افتاده دارد ريز بودن سبزي هاي آن است در صورتي که سبزي قرمه سبزي درشت خرد شود باعث مي شود به خوبي جا نيافتد.
گوشت
براي گوشت بهتراست که از گوشت گوسفندي استفاه کنيد. کل آموزشم رو ران گوسفند بهترين قسمت براي استفاده در خورشت مي باشد اگه خواستيد از گوشت به همراه استخوان استفاده کنيد بسته به مقدار استخوان حدودا 100 گرم به مقدار گوشت اضافه کنيد.
چاشني يا ترشي غذا
استفاده از پره ليمو عماني به مراتب بهتر از خود ليمو عماني است.استفاده از ليمو عماني با پوست مي تواند باعث تلخي خورشت شود.در صورتي که ميخواهيد از ليمو عماني به صورت درسته استفاده کنيد توجه کنيد که بيش تر از 1 ساعت در داخل خورشت بپزد. در هنگام طبخ غذا نمک را در انتها به خورش اضافه کنيد، چرا که اگر نمک را اول به خورشت اضافه کنيد باعث دير پخته شدن گوشت مي شود.


روش تهيه قرمه سبزي


:دستور پخت مخصوص آشپزخانه صنعتي کيبو



  1. لوبيا (چيتي يا قرمز) رو با يه مقداري آب روي حرارت قرار بدهيد و اجازه دهيد آب جوش بيايد.سپس حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد که با ملايم بجوشد.

  2. سبزي هايي که ريز خورد کرده ايد را داخل يک تابه گود بريزيد مقداري از روغن را در تابه بريزيد و سبزي را تفت دهيد، براي حفظ سلامتي ميتوانيد از روغت کنجد يا روغن زيتون استفاده کنيد.
    فن  کترينگ کيبو:
    سرخ کردن بيش از حد سبزي و استفاده از روغن خيلي زياد باعث مي شود سبزي طعم تازه اي نداشته باشد . بنابراين به يک تفت کوچک بسنده کنيد به گونه اي که سبزي ها طعم خامي نداشته باشند.

  3. گوشت رو هم به قطعه هاي متوسط برش بزنيد. بهتراست که قطعه هاي گوشت خيلي کوچک نباشد تا داخل خورشت ديده شود.

  4. گوشت را به همراه يک عدد پياز رنده شده يا خورد شده و مقداري روغن تفت دهيد تا بوي زخم آن گرفته شود

  5. در ابتداي پخت گوشت حرارت را زياد کنيد تا طعم گوشت بهتر شود سپس که رنگ آن تغيير کرد زير شعله را کم کنيد و در قابلمه را بگذاريد تا گوشت آب انداخته و به آرامي بپزد .

  6. آب اضافه لوبيا را بگيريد ، سبزي سرخ شده و گوشت تفت داده شده را به آن اضفه کنيد ، مقداري آب جوش به اين مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد که جا بيافتد .

  7. اگر از قابلمه استفاده مي کنيد براي پخت حدودا 3 ساعت زمان احتياج داريد ، در صدرت استفاده از زودپز غذا در مدت زمان 50 دقيقه الي 1 ساعهت پخته مي شود.
    پس از اينکه لوبيا و گشوت پخته شد زمان آن فرا رسيده که ليمو عماني را به خورش اضافه کنيدحدودا 20 دقيق زمان دهيد تا طعم ليمو عماني به خورش منتقل شود

  8. اکنون خورش شما جا افتاده ميتوانيد نمک را به آن اضافه کنيد و حدود 5 دقيقه صبر کنيد تا با نمک جوش بخورد . ميتوانيد قرمه سبزي را با برنج زعفراني ميل کنيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سبزي ,کنيد ,قرمه ,استفاده ,گوشت ,لوبيا ,قرمه سبزي ,استفاده کنيد ,ليمو عماني ,اضافه کنيد ,تهيه قرمه ,توجه داشته باشيد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

pitzadl سهام فکس دانلود پيچ و مهره و اتصالات جرثقيل سيم بکسلي Shelly نمایندگی فروش ویژه خدمات تعمیر کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی Karissa فانوس وکتور Dezi