طرز تهيه کباب کوبيده 


براي درست کردن کباب کوبيده به سبک کترينگ کيبو بايد به يک سري از نکات طلايي اما ساده توجه کنيد تا بتوانيد کباب کوبيده دلخواه و دلچسپ خود را مهيا کنيد ضمنا اگر مي خواهيد که کباب شما به بهترين نحو و مانند کباب هاي رستوران ها شود بهتر است از اين نکات ساده غفلت نکنيد.


براي تهيه کباب کوبيده بايد از گوشت چرخ کرده گوسفندي يا مخلوط گوساله استفاده کنيد و براي اينکه کباب کوبيده ترد و خوشمزه شود بايد از گوشت چربي دار استفاده کنيم .گوشتي که چربي اش کم باشد هنگام ماسا دادن خودش را ول ميکند.


براي درست کردن کباب کوبيده خانگي حرفه‌اي اما با کيفيت خوب کترينگ ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در يک ظرف بزرگ و گود بريزيد و کمي نمک به آن اضافه کنيد. گوشت و نمک را خوب ورز بدهيد. در همين مرحله مي‌توانيد فلفل سياه و زعفران را هم اضافه کنيد تا بوي زهم گوشت از بين برود. گوشت را در يخچال بگذاريد کمي به گوشت استراحت بدهيد تا به اصطلاح بيات شود. حالا پيازها را رنده کنيد. يک نکته مهم اين است که بعد از رنده کرده پيازها، آن‌ها را با دست فشار بدهيد و آب پياز را بگيريد، مي‌توانيد براي گرفتن آب پياز، پيازهاي رنده شده را در پارچه تنظيف بريزيد و با فشار دادن، آب پياز را بگيريد. گرفتن آب پياز سبب مي‌شود تا کباب کوبيده روي سيخ وا نرود و توي آتش نريزد. پيازها را به گوشت اضافه کنيد و حسابي وزر بدهيد. هر چه گوشت و پياز را بيشتر ورز بدهيد کباب کوبيده شما خوشمزه‌تر مي‌شود. بعد از اين‌که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه ساعت روي گوشت يک کيسه پلاستيکي بکشيد  و به مدت 2 تا سه ساعت آن را در يخچال بگذاريد.


کباب کوبيده


 نکات طلايي کباب کوبيده خانگي 


 


بعد از گذشت 2 تا سه ساعت گوشت را از يخچال بيرون بياوريد. اين مقدار گوشت براي 6 نفر است پس گوشت را به 12 قسمت مساوي  تقسيم کنيد. هر قسمت را دوباره کمي در دست ورز بدهيد و به آن شکل يک بيضي بدهيد.


دست‌تان را با کمي آب مرطوب کنيد و آن مقدار از گوشت را که براي هر سيخ کباب تقسيم‌بندي کرده‌ايد برداريد و روي سيخ پهن کنيد.


بعد از اين‌که گوشت را روي سيخ پهن کرديد با دو انگشت اشاره و شصت   به آرامي روي گوشت فشارهاي کوچک بياوريد تا پستي و بلندي‌هاي گوشت صاف شود و حالت انگشتان‌تان روي گوشت به صورت يکي در ميان فرو رفته باقي بماند.


سر و ته گوشت را روي سيخ کمي بيشتر فشار دهيد، تا موقع کشيدن کباب از روي سيخ به راحتي از آن جدا شود.


کباب‌ها را ابتدا روي حرارت خيلي تند آتش کباب‌پز قرار دهيد و وقتي که گوشت کباب خودش را گرفت و کمي جمع شد، شعله را ملايم کنيد.


کباب ترش 


کباب ترش از غذاهاي مخصوص آشپزخانه کيبو و لذيذ شمال ايران است که طرفداران زيادي در تمام مناطق کشور دارد در اين مطلب قصد داريم تمام مراحل از صفر تا صد تهيه و پخت چلوکباب ترش را آموزش دهيم .


سرآشپز کترينگ کيبو تمام  نکات طلايي تهيه و روش مزه دار کردن کباب ترش را در اين مطلب ارائه مي کند تا همراه با سر آشپز کيبو گام به گام مراحل را انجام دهيد و ياد بگيريدبراي تهيه غذاي مجالس و مهماني هاي خود به راحتي کباب ترش درجه يک آماه نماييد …


کباب ترش


طرز تهيه کباب ترش 


ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد كرده و با پياز رنده شده و نمك و فلفل در يخچال بگذاريد تا حدود يكي دو ساعت بماند.


سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط كرده و به گوشت اضافه ميكنيم و مجددا در يخچال ميگذاريم تا چند ساعت ديگر بماند تا طعم مواد كاملا به خرد گوشت برود و به سيخ ميکشيم


بايد روي حرارت خيلي ملايم بگذاريم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روي کبابمان نسوزد.


طرز تهيه جوجه ماسالا


در اين رسپي سرآشپز آشپزخانه کيبو طرز تهيه جوجه ماسالا را آموزش ميدهد.


جوجه ماسالا يکي از غذاهاي پرطرفدار منو غذا کيبو مي باشد براي تمام کساني که رژيم غذايي دارند و جزء غذاهاي سازماني کيبو به عنوان يک کترينگ شرکتي  نيز علاوه بر سفارشات روزانه قرار دارد که در اين مطلب مراحل تهيه و آماده کردن جوجه ماسالا را به صورت کامل ارائه مي کنيم که مرغي فوق‌العاده خوش طعم و عالي است که طي دو مرحله پخته مي‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار مي‌گيرد و حالت کبابي و نيم‌پز پيدا مي‌کند. در مرحله بعدي مرغ داخل يک سس پر مايه از پوره گوجه، خامه و ادويه‌هاي مختلف ريخته و اين بار به طور کامل پخته مي‌شود. البته با همين روش مي‌توانيد مرغ کاري هم تهيه کنيد. فقط کافي است به جاي گرام ماسالا از پودر کاري استفاده کنيد.


اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد به جاي سينه از ران مرغ هم استفاده کنيد. در ضمن مي‌توانيد چيکن ماسالا را قبل از زمان سرو تهيه و در يخچال نگهداري کنيد. در موقع سرو کافي است مرغ را همراه با سس آن گرم کنيد و همراه با پلو يا با نان نوش جان کنيد.


جوجه ماسالا


طرز تهيه جوجه کباب



  1. در اولين مرحله از طرز تهيه جوجه کباب، ابتدا مرغ هاي خرد شده را آبکشي نموده و صبر مي کنيم تا کاملا خشک شده و آب مرغ گرفته شود.

  2. پياز را به صورت درشت خرد کرده، در ظرفي مناسب مي ريزيم.

  3. قطعات مرغ خشک شده را به پياز اضافه کرده و  روغن يا ماست را نيز با آن ها ترکيب مي کنيم.

  4.  زعفران دم کرده، آبليمو و نمک و فلفل سياه را نيز به مخلوط گوشت اضافه کنيد و خوب مواد را هم زنيد تا همه با هم مخلوط شوند و مرغ ها به خوبي به مواد آغشته شوند.

  5. ظرف حاوي مرغ را با نايلون يا سلفون بپوشانيد و به مدت حداقل 5 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. توجه شود هرچه بيشتر مخلوط مرغ در يخچال بماند، بيشتر مزه دار مي شود بنابراين تا 8 ساعت نيز مي توانيد اين مخلوط را در يخچال نگهداري کنيد.

  6. در مرحله ششم از طرز تهيه جوجه کباب، پس از استراحت گوشت، سيخ ها را آماده کرده و تکه هاي مرغ را به صورتي که از هم فاصله نداشته باشند،به سيخ بکشيد.

  7. کره را به همراه مقداري 2قاشق غذا خوري آبليمو تازه و نمک و فلفل به روش بن ماري حرارت داده تا آب شده و باهم ترکيب شوند.

  8. بعد از آماده کردن منقل و آتش، جوجه هاي به سيخ کشيده شده را روي منقل قرار داده و بعد از مدت کمي که کباب ها را اين طرف و آن طرف کرديد، به وسيله قلم مو مخلوط کره را به سطح جوجه کباب ها بزنيد و مجددا آن ها را روي منقل گذاشته تا کبابي شوند.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برنامه نویسی و الکترونیک رسانه آهنگ جامعه ی ورزش فارس کلینیک های جراحی ***موزییک*** toor تایپ فوری اینترنتی، صفحه آرایی فوری طلنوش